Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

Evenement

Titel:
Klimaattop
Startdate:
ma, 30. november 2015
Enddate:
vr, 11. december 2015
Locatie:
Parijs
Categorie:
Bijeenkomst/presentatie
URL 1:
http://www.klimaatplein.com/waarom-de-klimaattop-in-parijs-zo-belangrijk-is/
URL 2:
http://www.facebook.com/wij.gaan.naar.parijs

Omschrijving

Van 30 november tot en met 11 december 2015 vindt in Parijs de eenentwintigste jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats: de zogenaamde COP21. COP staat voor de Conference of Parties; hierbij komen alle partijen die onderdeel uitmaken van het UNFCCC, het klimaatverdrag van de Verenigde Naties, bijeen.

 

Tijdens deze conferentie zou een nieuw klimaatverdrag ondertekend moeten worden door alle deelnemende partijen. Tijdens de klimaatconferentie in Lima eind 2014 hopen de partijen al tot een conceptversie van het klimaatverdrag te komen. Het nieuwe klimaatverdrag moet dan in 2020 ingaan, wanneer het huidige verdrag afloopt.  

 

De klimaatconferentie in Lima heeft echter niet tot de gewenste resultaten geleid. Alle deelnemende landen moeten voor volgend jaar plannen indienen bij de VN om de eigen CO2 uitstoot in te perken. Dit hoeven echter geen concrete plannen te zijn. Er komen dus geen internationale bindende emissiereductiedoelstellingen. Verschillende milieuorganisaties spreken dan ook van een zwak en inefficiënt compromis.

Lees meer: http://www.europa-nu.nl/id/vjmhg41ub7pp/klimaatconferentie_parijs_2015_cop21

 

Locatie

Locatie:
Parijs
Plaats:
Parijs
Land:
France
Export ICS