Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

Glasvezel Helmond - Overzicht Providers

-> Zie ook het overzicht ' Zenderaanbod TV Helmond'!

LET OP!  "Tot en met 30 april 2019 geen aansluitkosten van Glasvezel Helmond voor de wijken Helmond Noord, Warande, Rijpelberg en Brouwhuis" Vanaf 1 mei 2019 worden dus (weer) ‚ā¨ 198 (!) aanlegkosten berekend bij een huisaansluiting op het netwerk. En bedenk ook dat op vrijdag 27-4 Koningsdag en daarna meteen weekend is. Advies: evt. besluit uiterlijk vrijdag 26-4-2019.

Download

Voordat de download start ...

Ga verder ... ×

Providers - Contractvergelijking

-> Zie ook het overzicht ' Overzicht providers'!

In de Contractvergelijking zijn de kosten voor 1 of 2 jaar op een rij gezet. En wel voor de providers Ziggo en Breedband Helmond

Download

Voordat de download start ...

Ga verder ... ×

Vergelijking zenderaanbod: Ziggo - BBH

-> Zie ook andere downloads!

Na analyse van de diverse providers (zie overige downloads) is de keuze door mij beperkt tot Ziggo en Breedband Helmond .Het zenderaanbod ontloopt mekaar niet veel. 

Het idee was om vanuit Ziggo te kunnen vergelijken met de andere aanbieders. Ik heb daarom de zenders zoveel mogelijk horizontaal op een rij gezet om de vergelijking makkelijker te maken. Dat lukt niet overal, omdat het aanbod onderling nog wel 's verschilt.

Download

Voordat de download start ...

Ga verder ... ×

Vergelijking zenderaanbod - Glasvezel Helmond

-> Zie ook het overzicht 'Glasvezel Helmond providers'!

Een vergelijking van het zenderaanbod van de diverse providers van TV signalen in Helmond. Het idee was om vanuit Ziggo wel of niet overeenkosmten te kunnen zien met de andere aanbieders. Ik heb daarom getracht de zenders zoveel mogelijk horizontaal op een rij te zetten om de vergelijking makkelijker te maken. Dat lukt niet overal, omdat het aanbod onderling ook nog 's verschilt.

Ik had het voor onszelf samengesteld om een eventuele belissing om over te stappen te onderbouwen. Wellicht zijn er meer mensen met dat idee. In dat geval bespaar ik u een hoop tijd en gedoe ....

Download

Voordat de download start ...

Ga verder ... ×