Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

Hans Geurts (CV)

Voor het opstellen van een persoonlijk profiel stel ik voor geïnteresseerden een CV van mij uit 2017 beschikbaar als download.

Wie ben ik?

Een Gezond-Verstand-Burger, een WakkerMens met een sociaalliberale blik op wereld en maatschappij. Iemand met open vizier en een glasheldere helicopterview, maar tevens heel graag hands on bezig. Watching the skies while diggin’ in the dirt … of andersom. Generalist met brede kennis op het gebied van organisatie, logistiek, administratie, marketing en IT en brede ervaring in detail- en groothandel. Zeer bijdetijds, stevig met de voeten in de klei en een alerte macro oriëntatie. Daarnaast uitstekend in staat in korte tijd diep in te vreten in uiteenlopende onderwerpen, zowel voor korte als langere termijn. In consensus met het voorgaande zowel teamplayer als zelfstandig onderzoeker en entrepreneur. Als marketeer iemand van de lange termijn, strategie en ontwikkeling, en minder gericht op directe sales.

Aangezien de maatschappij in generieke zin blijkbaar geen behoefte heeft aan de onmetelijke kennis en ervaring van 50-plussers en daarmee ook aan mijn potentiële bijdrage, heb ik in 2012 besloten het roer rigoureus om te gooien. Sindsdien ben ik actief in muziek, als indie artist, songwriter, producer en muzikant (Gashunters en Twoomusic). Onder de Vinisva vlag speel ik soms amateur-onderzoeksjournalist en ventileer mijn breinkronkels over maatschappij en wereld op de eigen website en via Twitter en Facebook

Download

Voordat de download start ...

Ga verder ... ×