Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

* * * Afsluiting BC De Rijpel per 1 januari 2021 * * * 

Via een publicatie op Ditisonzewijk is het einde aangekondigd van de Werkgroep BC De Rijpel. Op de website van BC De Rijpel staat een uitgebreide motivatie met betrekking tot het staken van de activiteiten.

Het is een typsich geval van jammer, maar helaas :( Na anderhalf jaar heb ik persoonlijk, als initiattiefnemer besloten om de stekker uit dit project te trekken. Er was weinig tot geen beweging in te krijgen, noch in de wijk, noch bij gemeente en wijkraad, noch in de media. Corona gaf het laatste zetje. Naar verwachting gaat het nog minimaal een half jaar duren voordat er weer iets van bijeenkomsten of dergelijke kan worden georganiseerd. Het concept wordt bevroeren en gearchiveerd. De deur blijft op een kleine kier staan voor een nieuwe poging. De handschoenopnemer kan overigens iedereen zijn ...

 

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen als GezondVerstandBurger (@vinisva). Tevens muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.