Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

Europa is aan het begin van dit millenium verworden tot een misbaksel. Een samenraapsel van landen die weinig tot niks meer gemeen hebben. De verschillen tussen de landen zijn immens groot. Nu Griekenland aan de poort van een Grexit staat wil ik nog wel eens zien welke partij er het slechtste af zou komen: de Europese Unie of Griekenland?

Aanvulling (na Grieks referendum van 5 juli 2015)

Zo, het Griekse volk heeft gesproken! Een overwinning voor de burger en een enorme oplawaai voor het neoliberale gedrag van Europese ministers en staatshoofden. Geen enkele oplossing zal pijnloos zijn, maar de Grieken hebben in elk geval gekozen voor hun waardigheid.

Aanvulling (na EU beraad van 12 juli 2015)

En zo zijn we weer terug bij af. De Griekse regering kan (wil?) uiteindelijk toch geen grote stappen zetten en buigt voor de hardliners in Europa. Stemming in de diverse parlementen nog maar afwachten.

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen als GezondVerstandBurger (@vinisva). Tevens muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.


Historie