Vinisva - Huis van het gezonde verstand

Doe mee!

n = n + 1 ...

Lees De Derde Verlichting en bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld.

 

  Download gratis 
proefexemplaar V2 van 
De Derde Verlichting
 

V6.2 Proefdruk - December 2021


Europa is aan het begin van dit millenium verworden tot een misbaksel. Een samenraapsel van landen die weinig tot niks meer gemeen hebben. De verschillen tussen de landen zijn immens groot. Nu Griekenland aan de poort van een Grexit staat wil ik nog wel eens zien welke partij er het slechtste af zou komen: de Europese Unie of Griekenland?

Aanvulling (na Grieks referendum van 5 juli 2015)

Zo, het Griekse volk heeft gesproken! Een overwinning voor de burger en een enorme oplawaai voor het neoliberale gedrag van Europese ministers en staatshoofden. Geen enkele oplossing zal pijnloos zijn, maar de Grieken hebben in elk geval gekozen voor hun waardigheid.

Aanvulling (na EU beraad van 12 juli 2015)

En zo zijn we weer terug bij af. De Griekse regering kan (wil?) uiteindelijk toch geen grote stappen zetten en buigt voor de hardliners in Europa. Stemming in de diverse parlementen nog maar afwachten.

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen onder @vinisva. Tevens is hij muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.


Submenu

Historie