Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

Bron: AVAAZ

Jarenlang hebben ze rivieren vergiftigd, bossen verwoest en gemeenschappen ontheemd, en nu maken reusachtige bedrijven haast om de zeebodem af te graven op zoek naar waardevolle metalen.

Vierentwintig mensen kunnen deze plundering van de meest kwetsbare plekken op onze planeet voorkomen, en ze komen deze week bijeen!! De Internationale Zeebodemautoriteit trekt normaal gesproken net zo weinig aandacht als een onderwatermijn mijlen uit de kust, maar onze gemeenschap kan daar verandering in brengen.

Enkele landen hebben een volledig of gedeeltelijk verbod ingesteld, en vooraanstaande wetenschappers hebben net voor een bevriezing van contracten voor diepzeemijnbouw gepleit. Laten wij hun oproep versterken met de stem van een miljoen mensen, krantenadvertenties plaatsen en deze persoonlijk afleveren bij alle afgevaardigden, en vervolgens hun namen en hun reacties publiceren. Voeg jouw stem toe, en vertel het overal door.

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen als GezondVerstandBurger (@vinisva). Tevens muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.


Historie