Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

  Download en lees 
De Derde Verlichting

September 2015 

Keuzes maken. Erg lastig. Ook ik ontkom er niet aan om tijd en energie te verdelen. In de zomer van 2015 heb ik tijd en energie in de aftrap van deze website gestoken, maar een groot deel van mijn tijd wordt opgeslokt door muzikale projecten en het schrijven van een boek.

De actuailteit wordt grotendeels niet via blogs en artikelen, maar meer via kortegolfzenders als Twitter en Facebook afgewerkt. Continu onderhanden is het dossier De Vinisva Doctrine, waaronder De Derde Verlichting, een multi-disciplinair manifest over noodzakelijke veranderingen voor de toekomst. Ook wordt hierin bijvoorbeeld relevante info rond het Basisinkomen onderhouden.

Samen op weg naar De Derde Verlichting?

Misschien heb ik u geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan of bij te dragen aan Vinisva? Ideeën, vragen, opmerkingen? Meld u aan als gebruiker, voor downloads en bijdragen, of neem even contact op.

Mijn bijdragen aan Café de Verbeelding alsmede andere documenten kunt u terugvinden in de downloadsectie

Augustus 2017

In de zomer van 2017 heb ik de websitedraad weer opgepakt. Na een nodige update en restyling van de webomgeving worden er ook weer regelmatig artikelen, van feit tot blog, toegevoegd.

Hans Geurts

 

Historie