Klik HIER voor een uitgebreide versie.

Onder de Vinisva paraplu zet ik mijn breinkronkels om in documenten en artikelen die ik vervolgens in de digitale cloud zet. Het varieert van ad hoc aantekeningen, meningen en opmerkingen tot in detail uitgewerkte idee├źn en concepten over de wereld waarin wij leven, in de meest brede zin van het woord. De maatschappij staat centraal, vanuit alle mogelijke invalshoeken bekeken, zoals economie, technologie of religie.

Ben ik hemelbestormer of diggin' in the dirt? In aanleg ben ik geen straatactivist. Aan de ene kant ben ik een theoretisch ideoloog, anderszijds vind ik het heerlijk om met de poten in de praktische modder te staan. In elk geval ben ik iemand die met gezond verstand dingen op een rij zet, situaties op diverse niveau's helder kan analyseren en daadwerkelijke alternatieven aandraagt voor wereldverbetering, zowel ver weg als dichtbij huis. En uiteindelijk ben ik naast een gezond brein ook gezegend met snelle vingers. Wel zo handig als je veel muziek maakt 1) en veel teksten typt 2)

Uiteraard ben ik bereid tot verdere uitleg en aanvullende informatie en beschikbaar voor alle vormen van overleg. Zie contact. Informatie op deze website kunt u vrij tot u nemen en voor eigen doeleinden gebruiken. In het laatste geval stel ik vooraf overleg en bronvermelding wel op prijs. 

Hans Geurts

(C) 2015 - 2020

1) Sinds 2013 heeft Gashunters al een behoorlijke discografie opgebouwd.
2) Het aantal geschreven artikelen, documenten, handleidingen, cursusmateriaal, rapporten, etc. zal de 1 terrabyte met gemak overschrijden ...